Sweatshirts

Welkom bij Futuristic Animals, waar creativiteit en medeleven samenkomen! Wij zijn een initiatief dat tot leven is gebracht door de gezamenlijke inspanningen van het dagbestedingsprogramma van Huize Welzijn. Met ons team van cliënten, variërend van jongvolwassenen en volwassenen met een verstandelijke beperking tot ouderen die te maken hebben met dementie, geven we mode een nieuwe betekenis door middel van innovatieve kledingontwerpen en -bedrukkingen.

Bij Futuristic Animals geloven we dat creativiteit geen grenzen kent. Onze missie draait om het creëren van een creatieve ruimte die de diverse talenten en capaciteiten van onze cliënten viert. Samen gaan we op ontdekkingsreis in de wereld van kunst, waarbij we kleding ontwerpen die niet alleen onze unieke visie laat zien, maar ook het onbegrensde potentieel binnen ieder individu.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding om zowel onze gemeenschap als de wereld in het algemeen positief te beïnvloeden. We zijn niet slechts een modisch project; we zijn een beweging van verandering. Bij elke verkoop doneren we 10% van onze winst aan het goede doel. Hiermee willen we betekenisvol bijdragen aan doelen die belangrijk zijn en onze impact vergroten buiten onze creatieve studio.